Brugerbetingelser - gældende fra 01.12.2021


Du bedes læse disse brugerbetingelser igennem, sådan at du kan være med til at sikre at DatingTids form og indhold altid er af høj kvalitet. Når du tilmelder dig DatingTid, bekræfter du samtidig at du har læst og forpligter dig til at overholde nedenstående brugerbetingelser. Du skal være 18 år eller derover, for at oprette en profil på DatingTid.

Brug af DatingTid

Når du har tilmeldt dig og eventuelt opgraderet din profil med et Guld+ abonnement, får du adgang til DatingTid. Som standard er det gratis, og du har adgang til at søge blandt vore øvrige brugere og se deres profiler, ligesom du i begrænset omfang vil kunne modtage beskeder, både personligt og via vores automatiske QuickMatch funkton. Samtidig vil din profil være synlig på relevante søgesider og datingguider, som udgives af DatingTid. Men du har med en standardprofil ikke adgang til alle funktioner.

Såfremt du ønsker at opgradere til en Guld+ profil får du fuld adgang, og kan blandt andet i ubegrænset omfang indgå dialog med vore øvrige brugere.

DatingTids forpligtelser

DatingTid leverer en online datingtjeneste via internettet, hvor du kan logge på og søge og indgå dialog med øvrige brugere. DatingTid kan ikke rådgive, formidle eller garantere at du opnår det du ønsker, uanset om du har standard- eller opgraderet profil.

DatingTid påtager sig intet ansvar for møder mellem brugerne, der måttet opstå som følge af anvendelse af vores tjeneste, og vi anbefaler at du træffer visse forholdsregler, f.eks. at du fortæller en af dine venner om dit første møde med en andet bruger, og altid vælger at mødes et offentligt sted som en café, restaurant, biograf eller lignende.

Brugernes forpligtelser

Som bruger af DatingTid forpligter du til:

  • At ikke angive nogen form for unøjagtige eller falske oplysninger.
  • At ikke anvende DatingTid til kommercielle formål.
  • At ikke benytte ord eller formuleringer, som kan virke anstødelige eller krænkende.
  • At ikke angive telefonnumre, email-adresser, websidehenvisninger eller andre oplysninger, som kan indikere hvem du er, med mindre du har opgraderet din profil.
  • At kontrollere at dine indstillinger og de informationer du modtager fra os dækker dine behov. Der kan være stor forskel på, hvilke type notifikationer du ønsker at modtage, så det er vigtigt at du tilpasser dem til dit behov. Du kan ændre disse indstillinger, når du er logget på din profil.

Vi gør opmærksom på, at DatingTid har nogle automatiske procedurer ("algoritmer") til at begrænse snyd og scam-profiler. Hvis f.eks. vores beskedsystem misbruges, vil det pågældende medlem blive informeret om at disse beskeder skjules for andre medlemmer, indtil disse bringes i overensstemmelse med brugerbetingelserne. Sker dette ikke, forbeholder vi os ret til helt at slette denne type beskeder. Denne foranstaltning sker bl.a. for at bekæmpe scam-profiler mest muligt, og for at sikre brugerne mod dårlige oplevelser med deres medlemskab.

Overordnet set forbeholder vi os ret til at ekskludere eller slette en profil uden yderligere varsel, såfremt brugerbetingelserne ikke overholdes, eller hvis vi vurderer at der er tale om en falsk profil. I nogle tilfælde vil et medlem kunne få genaktiveret en ekskluderet profil.

Priser og betalingsbetingelser

Ønsker en bruger at opgradere til en Guld+ profil forudsætter det at brugeren har et abonnement. Jo længere en betalingsperiode der afregnes for, jo lavere en gennemsnitlig månedspris. Vi har sammensat en række gode tilbud, sådan at du har mulighed for at vælge den opgradering, som passer bedst til dig.

Priser og betalingsbetingelser fremgår af opgraderingssiden, som kan se når du er logget på din profil, og denne er godkendt.

Den opgraderede profil er til rådighed når betalingen er gennemført, hvilket normalt sker inden for 15 minutter. Når du opgraderer din profil vil du modtage kvittering via email, som bekræfter at din betaling er gennemført.

Bemærk: Når din profil opgraderes, vil de kriterier som danner grundlag for de QuickMatch meddelelser du modtager blive skrappere, for at maksimere relevansen af disse meddelelser. Dette kan medføre at du kan modtage færre QuickMatch meddelelser efter din opgradering, men at kvaliteten som målsætning bør være højere.

Du kan under "Min profil" - "info-niveau" vælge hvorvidt du ønsker at modtage automatiske QuickMatch meddelelser eller ej, uanset om du har en standard- eller en opgraderet profil.

Fortrydelsesret

Til dit abonnement er knyttet den lovbestemte fortrydelsesret på 14 dage. Du kan kun fortryde, hvis du ikke har taget dit abonnement i brug indenfor de 14 dage. Du tager dit abonnement/din serviceydelse i brug i samme øjeblik du gennemfører købet på www.datingtid.dk. Ønsker du at udnytte fortrydelsesretten, må du straks efter køb logge af og ikke logge på igen og kontakte kundeservice for at informere, at du har fortrudt dit køb. Da du har indgået en aftale om et abonnement, er der kun fortrydelsesret ved aftalens indgåelse og ikke i forbindelse med den løbende betaling. Her gælder de almindelige opsigelsesbetingelser som anført nedenfor.

Abonnementsbetingelser

Alle abonnementer forlænges automatisk ved udløb af hver betalingsperiode, indtil brugeren opsiger sit abonnement.

Såfremt dit betalingskort udløber i abonnementsperioden, vil abonnementet automatisk blive opsagt ved udløb, og du har herefter mulighed for at tegne nyt abonnement med dit nye betalingskort. Du har også mulighed for selv at opsige dit abonnement, og forny det med nyt betalingskort, når du ønsker det.

Opsigelse af abonnement

Hvis du har tegnet et abonnement med bindingsperiode, er det den der gælder. Ellers kan en bruger til enhver tid opsige sit abonnement med virkning fra udgangen af den aktuelle betalingsperode.

Et abonnement kan ikke opsiges med tilbagevirkende kraft, men den købte Guld+ profil vil være til rådighed indtil abonnementsperioden udløber.

Ved opsigelse modtager du en bekræftelse på din opsigelse. Denne bør du gemme sådan at du har den, hvis du efterfølgende for behov for at dokumentere at du har opsagt dit abonnement korrekt.

Når et abonnement er opsagt, vil der ikke blive foretaget yderligere opkrævninger.

Bemærk venligst, at et abonnement ikke opsiges ved at deaktivere/sætte en opgraderet profil på pause.

Sådan opsiger du et abonnement: Log på din profil - gå til indstillinger - vælg "status" - vælg "Opsigelse Guld+ abonnement". Du modtager bekræftelse, når din opsigelse er gennemført.

Tilbud og kampagner

Kampagnetilbud kan ikke videregives eller overføres til andre brugere. Når en bruger accepterer et kampagnetilbud, accepteres vores brugerbetingelser samtidigt, og brugeren vil efter tilbuddets udløb fortsætte i månedsabonnement til gældende normalpris, indtil dette opsiges af brugeren.

Vi håber at du får en god oplevelse på DatingTid, og ønsker dig held og lykke med din søgning.

DatingTid.dk
CVR: 42840645
International Online Services ApS
Maglebjergvej 6, 2800 Lyngby
Telefon 27 13 60 01

Henvendelser bedes rettet via email: hej@datingtid.dk

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at kontakte os.