Brugerbetingelser revideret 18.01.2024


Du bedes læse disse brugerbetingelser igennem, sådan at du kan være med til at sikre at DatingTids form og indhold altid er af høj kvalitet. Når du tilmelder dig DatingTid, bekræfter du samtidig at du har læst og forpligter dig til at overholde nedenstående brugerbetingelser. Du skal være 18 år eller derover, for at oprette en profil på DatingTid.

Brug af DatingTid

Når du har tilmeldt dig og eventuelt opgraderet din profil med et Guld+ abonnement, får du adgang til DatingTid. Som standard er det gratis, og du har adgang til at søge blandt vore øvrige brugere og se deres profiler, ligesom du i begrænset omfang vil kunne modtage beskeder, både personligt og via vores automatiske QuickMatch funkton. Samtidig vil din profil være synlig på relevante søgesider og datingguider, som udgives af DatingTid. Men du har med en standardprofil ikke adgang til alle funktioner.

Såfremt du ønsker at opgradere til en Guld+ profil får du fuld adgang, og kan blandt andet i ubegrænset omfang indgå dialog med vore øvrige brugere.

DatingTids forpligtelser

DatingTid leverer en online datingtjeneste via internettet, hvor du kan logge på og søge og indgå dialog med øvrige brugere. DatingTid kan ikke rådgive, formidle eller garantere at du opnår det du ønsker, uanset om du har standard- eller opgraderet profil.

DatingTid påtager sig intet ansvar for møder mellem brugerne, der måttet opstå som følge af anvendelse af vores tjeneste, og vi anbefaler at du træffer visse forholdsregler, f.eks. at du fortæller en af dine venner om dit første møde med en andet bruger, og altid vælger at mødes et offentligt sted som en café, restaurant, biograf eller lignende.

Vi anbefaler, at du læser siden Sikkerhedstips, hvor du får gode råd med på vejen omkring hvad du skal passe på når du færdes på datingsider og generelt på nettet.

Brugernes forpligtelser

Som bruger af DatingTid forpligter du til:

 • At ikke angive nogen form for unøjagtige eller falske oplysninger.
 • At ikke anvende DatingTid til kommercielle formål.
 • At ikke anvende DatingTid sugardating eller at sælge seksuelle ydelser.
 • At ikke uploade profilfotos, som indeholder andre personer end dig selv.
 • Profilfotos skal være et såkaldt "close-up" foto, hvor dit ansigt er tydeligt. Fotos må ikke virke anstødeligt for andre medlemmer, være et hel- eller delvist nøgenbillede. Der må ikke være børn med på billedet. Fotokvaliteten skal være på et acceptabelt niveau.
 • Din profil må ikke indeholde pornografiske ord.
 • din profil må ikke være nedværdigende eller krænkende.
 • At ikke i din profiltekst angive telefonnumre, email-adresser, websidehenvisninger eller andre oplysninger, som kan indikere hvem du er.
 • At kontrollere at dine indstillinger og de informationer du modtager fra os dækker dine behov. Der kan være stor forskel på, hvilke type notifikationer du ønsker at modtage, så det er vigtigt at du tilpasser dem til dit behov. Du kan ændre disse indstillinger, når du er logget på din profil.

Vi gør opmærksom på, at DatingTid har nogle automatiske procedurer ("algoritmer") til at begrænse snyd og scam-profiler. Hvis f.eks. vores beskedsystem misbruges, vil det pågældende medlem blive informeret om at disse beskeder skjules for andre medlemmer, indtil disse bringes i overensstemmelse med brugerbetingelserne. Sker dette ikke, forbeholder vi os ret til helt at slette denne type beskeder. Denne foranstaltning sker bl.a. for at bekæmpe scam-profiler mest muligt, og for at sikre brugerne mod dårlige oplevelser med deres medlemskab.

Overordnet set forbeholder vi os ret til at ekskludere eller slette en profil uden yderligere varsel, såfremt brugerbetingelserne ikke overholdes, eller hvis vi vurderer at der er tale om en falsk profil. I nogle tilfælde vil et medlem kunne få genaktiveret en ekskluderet profil.

Hjælp til med at bekæmpe snyd og krænkende adfærd

I bunden af hver profil er der en "Bloker/Anmeld"-knap. Den tjener to formål: Dels blokerer den for den pågældende profil, sådan at den pågældende profil ikke kan se eller henvende sig til dig længere på Datingtid. Dels kan du samtidig anmelde profilen for:

 • Indhold af krænkende eller seksuel karakter.
 • Mistanke om at det er en falsk profil.
 • Spammer med for mange beskeder.
 • Anden begrundelse.

Der er også plads til at du supplerer dine anmeldelser med nogle kommentarer.

Anmeldte profiler vil blive undersøgt med det samme.

Automatisk Quickmatch-funkton

Med QuickMatch-funktionen vil medlemmer som matcher dine søgeindstillinger, automatisk modtage en selvvalgt hilsen fra dig.

På den måde kommer du forrest i køen, og får skabt hurtig kontakt til andre medlemmer, som måske matcher dig rigtigt godt.

Sådan virker det: Når du har indtastet din QuickMatch tekst, skal din QuickMatch godkendes. Dette kræver at beskeden er velformuleret og at du har billede på din profil.

Når din QuickMatch er godkendt, vil andre medlemmer få sendt din besked, forudsat at de matcher dig på blandt andet alder og geografi, og forudsat at de har valgt at modtage QuickMatch beskeder. Når denne besvares vil samtalen blive synlig i din indbakke, sådan at du kan videreføre samtalen med det pågældende medlem.

QuickMatch funktionen bruges af de fleste som en ice-breaker, men det vigtige består selvfølgelig i indholdet af den fortsatte dialog med medlemmet.

Hvis du ikke føler at du har gavn af QuickMatch funktionen kan du altid slette den igen, uden at det påvirker din profil.

Hvis du ikke ønsker at modtage Quickmatch-beskeder, kan du framelde dig disse under dine notifikationsindstillinger.

Priser og betalingsbetingelser

Se venligst mere på siden Abonnementsbetingelser

Tilbud og kampagner

Kampagnetilbud kan ikke videregives eller overføres til andre brugere. Når en bruger accepterer et kampagnetilbud, accepteres vores brugerbetingelser samtidigt, og brugeren vil efter tilbuddets udløb fortsætte i månedsabonnement til gældende normalpris, indtil dette opsiges af brugeren.

Vi håber at du får en god oplevelse på DatingTid, og ønsker dig held og lykke med din søgning.

DatingTid.dk
CVR: 42840645
International Online Services ApS
Maglebjergvej 6, 2800 Lyngby
Telefon 27 13 60 01

Henvendelser bedes rettet via email: hej@datingtid.dk

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at kontakte os.