Dating når det er bedst

Er du træt af at være single - så er det DatingTid

Lad kærligheden og livet blomstre. Kærligheden har alle farver, livet skal være et eventyr, og dating er en god begyndelse.

Opret profil Log ind

Dating når det er bedst

Er du træt af at være single - så er det DatingTid

Lad kærligheden og livet blomstre. Kærligheden har alle farver, livet skal være et eventyr, og dating er en god begyndelse.

Opret profil Log ind
dating

For alle aldersgrupper

På DatingTid er der rimelig stor spredning over både alder og køn. Det forøger dine chancher for at møde en som lever op til de forventninger, du måtte have til din kommende partner.

singler

Succes på nettet

Datingtid hjælper dig med at finde kærligheden. Netdating er forlængst blevet normalt og helt stuerent, og i dag har mere end hver tredje dansker har mødt en partner på nettet.

mødestedet

Vent på den rigtige

Giv dig god til at at lære DatingTid at kende. Du kan frit søge blandt vores medlemmer, som har samme mål som dig. Tag gerne kontakt med dem, som er det potentielle perfekte match for dig.

Seriøs dating

Kærlighed ved første klik

Har du været single længe nok og søger du kærlighed, forelskelse og parforhold? Så er det ved at være DatingTid. Kærlighed handler om følelser og kemi, men først skal du finde et interessant match, og det kan du på vores datingside. Her kan du udveksle livsopfattelse og synspunkter og beslutte, om I skal mødes og fortsætte samtalen. Vi søger alle den ægte kærlighed, og datingtid.dk hjælper dig med at finde en potentiel partner. Du kan også bruge vores matchmaker-funktion, som automatisk finder matchende profiler til dig.

Kærligheden starter (ofte) på nettet

Dating kender vi alle, og ligesom brug af digitale platforme anvendes på andre hverdagsområder i vores liv, er også netdating blevet et anerkendt og almindeligt forum at mødes på.

Dating er stadig to mennesker, der mødes med håb om intimitet, kemi og forelskelse, og i dag er det helt almindeligt, at dating i lige så høj grad foregår og især begynder online som på cafeer, i biografer eller andre steder.

Netdating virker. Vi kender alle kærestepar, der har fået kontakt til hinanden online. Netdating giver dig mulighed for at få kontakt til mange mennesker og mulige partnere på en nem og enkel måde. Du slipper for at bruge tid på at opsøge en mulig kæreste på en bar, café eller lignende. Er du genert, er det også rart at kunne tage første kontakt hjemme foran skærmen Vi vil gerne hjælpe dig på DatingTid.dk har vi mulighed for på baggrund af data og algoritmer at hjælpe dig med at finde det bedste match. Netdating er på alle måder fremtiden, og derfor er DatingTid.dk et godt mødested for dating i Danmark.

Vi er særligt koncentrerede i storbyerne, både København, Frederiksberg, Odense, Aarhus samt Aalborg. Bor du udenfor storbyerne, kan du finde kærligheden mere regionalt i både Hovedstaden, Midtjylland, Nordjylland, Sjælland og Syddanmark.

Vores erfaring og mål

Vi mener, at alle fortjener at blive behandlet bedst muligt, derfor gør vores datingside alt hvad vi kan, for at brugerne skal få en god oplevelse. Du kan skrive til os og få et svar, og det er nemt at oprette og slette sin profil igen.

Vi vil gerne være ordentlige over for vore brugere, og der er altid hjælp at hente, hvis det er svært at oploade et profilbillede el.lign. Vi er et dansk firma med personale til at hjælpe dig, hvis du har brug for det.

Vi får jævnligt tilbagemeldinger fra brugere, der takker for hjælpen, og fortæller at det har været en succes at være med hos os.

Over 20% af den voksne befolkning er single i dag, og derfor er der et udbredt behov for at lede efter kærligheden påny. Det kan man gøre på mange forskellige platforme, men leder man efter den ægte, dybe kærlighed, er DatingTid.dk et godt sted. Her bliver man ikke bare swipet til højre, men mange på vores datingside ønsker netop at fordybe sig og chatte med en potentiel kæreste, før I mødes.

Finder du det udmattende at udforske alle profiler, har vi også en matchmakerfunktion, som vi har brugt lang tid på at udvikle sammen med internationale konsulenter. Her kan du finde dine bedste match, det kræver blot, at du som bruger har oplyst om interesser og ønsker. Når du først har fundet et match, kan I sammen udforske, om i skal fortsætte dialogen.

Den rigtige relation

Dating på nettet har været i en rivende udvikling over de seneste år, og efterhånden er der ingen begrænsninger i afstand eller gennem samtaleapps, video – eller lydapps. For nogle er det dejligt at kunne udforske en datingside stille og roligt. Måske er du lidt genert eller du har tid og lyst til at kigge på profiler på skæve tidspunkter. Hos DatingTid.dk er du selv herre over hvornår du skriver og til hvem. Mange skriver lange uddybende profiler, som gør det lettere at finde en potentiel partner.

Der er mange grunde til at være på vores datingside. Nogle søger venskaber, bekendtskaber, andre ønsker et lykkeligt og harmonisk parforhold, og nogle er ude efter en lille flirt eller en one-night-stand. Du kan lede efter noget langvarigt eller kortvarigt. Der er plads til alle her, og oplever du kontakt fra en profil, som ønsker noget helt andet end dig, kan du blokere vedkommende og koncentrere dig om dem, du finder interessante.

Held og lykke med at finde kærligheden

Vi kan ikke garantere kærligheden, men vi kan med garanti finde et match til dig, hvor du kan udforske kærligheden. Vores datingside er for alle og alle relationer på udkig efter et seriøst forhold eller nysgerrig på bekendtskaber eller en fling. Hos os kan du finde én at dele resten af livet med, og du kan finde et hurtigt bekendtskab. Du kan scrolle eller fordybe dig.

Vi ønsker dig held og lykke med at lade kærligheden og livet blomstre. Kærligheden har alle farver, livet skal være et eventyr, og dating er en god begyndelse.

Dating Match