Altid glad og positiv, ser muligheder frem for begrænsninger. Fyldt med taknemmelighed ove ... dating Lene, single Kvinde fra Sjælland.
Altid glad og positiv, ser muligheder frem for begrænsninger. Fyldt med taknemmelighed ove ... dating Lene, single Kvinde fra Sjælland.

Dating Lene, 57 år

Lene er fra Tune

Altid glad og positiv, ser muligheder frem for begrænsninger. Fyldt med taknemmelighed over, hvor dejligt livet er, specielt på en dansk sommerdag. Holder meget af naturen.
Har altid fået ros for at være dyb og empatisk.
Elsker at rejse, specielt dejlige forlængede weekender mm.
Søger date, som gerne skulle udvikle sig til kæreste


Dating: Hvis du er interesseret i en date, er du velkommen til at blive medlem. Du kan oprette en dating profil, for at komme videre.

Gennem de sidste 20 år, har vi hjulpet mange singler igang med dating på nettet. Og det er rigtig mange mennesker, som i dag finder kærligheden på nettet, så hvorfor ikke give kærligheden en chance?

Måske også du kan opleve nye og spændende ting, finde en kæreste eller bare møde nye mennesker. Der er mange muligheder, og det er kun fantasien, som sætter grænser.

Det er gratis og uforpligtende at oprette en dating profil, og du kan slette den igen lige når det passer dig: Prøv seriøs dating når det er bedst.

Har du brug for en personlig mailkonto?

Hvis du ønsker en ny (eller mere privat) email-adresse, som du kan bruge kun til dating, kan du eksempelvis oprette en mailkonto på Mail-Online.dk.

Så er du klar, hvis du på et tidspunkt bliver parat til en mere personlig dialog med et eller flere dating-medlemmer. Dette kræver dog at du har en profil på VIPdaters.dk, og at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Brug Mail-Online til at sende e-mails til Lene fra Tune

Sponsorerede links:

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Netdating
datingnet.dk - er du på markedet for en date, så prøv dating på nettet.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Sponsorerede links: