Hej der ude. Jeg er en kvinde der er udadvendt, smilende, rejselysten, kærlig, ærlig, varm ... dating Komik, single Kvinde fra Hovedstaden.
Hej der ude. Jeg er en kvinde der er udadvendt, smilende, rejselysten, kærlig, ærlig, varm ... dating Komik, single Kvinde fra Hovedstaden.

Dating Komik, 55 år

Komik er fra Brøndby

Hej der ude. Jeg er en kvinde der er udadvendt, smilende, rejselysten, kærlig, ærlig, varm. Savner to som heden. Argh det er svært at skrive om sig selv :) Jeg holder meget af at gå hånd i hånd ved vandet, museums besøg, en tur i bio, koncerter, og hvad der ellers kan findes på af to mennesker sammen.


Dating: Hvis du er interesseret i en date, er du velkommen til at blive medlem. Du kan oprette en dating profil, for at komme videre.

Gennem de sidste 20 år, har vi hjulpet mange singler igang med dating på nettet. Og det er rigtig mange mennesker, som i dag finder kærligheden på nettet, så hvorfor ikke give kærligheden en chance?

Måske også du kan opleve nye og spændende ting, finde en kæreste eller bare møde nye mennesker. Der er mange muligheder, og det er kun fantasien, som sætter grænser.

Det er gratis og uforpligtende at oprette en dating profil, og du kan slette den igen lige når det passer dig: Prøv seriøs dating når det er bedst.

Har du brug for en personlig mailkonto?

Hvis du ønsker en ny (eller mere privat) email-adresse, som du kan bruge kun til dating, kan du eksempelvis oprette en mailkonto på Mail-Online.dk.

Så er du klar, hvis du på et tidspunkt bliver parat til en mere personlig dialog med et eller flere dating-medlemmer. Dette kræver dog at du har en profil på VIPdaters.dk, og at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Brug Mail-Online til at sende e-mails til Komik fra Brøndby

Sponsorerede links:

Kontaktannoncer
kontakt-online.dk - stort overblik over danske kontaktannoncer.

Træt af at være Single?
datingchat.dk - forum til danske chat- og datingprofiler. Find en sød kæreste.

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Netdating
datingnet.dk - er du på markedet for en date, så prøv dating på nettet.

Sponsorerede links: