Hej jeg er en 45 år har 4 børn og 2 af dem bor ved mig Silas på, år og matihas på , år , d ... dating Kim, single Mand fra Syddanmark.
Hej jeg er en 45 år har 4 børn og 2 af dem bor ved mig Silas på, år og matihas på , år , d ... dating Kim, single Mand fra Syddanmark.

Dating Kim, 47 år

Kim er fra Otterup

Hej jeg er en 45 år har 4 børn og 2 af dem bor ved mig Silas på, år og matihas på , år , de andre 2 teffani på 3 og Jannik på,år ser jeg hver , dag og ferier. Jeg arbejder i en vagt firma da hedder Securitas og det jeg meget glad for . Jeg siger en kvinde som er ÆRLIG det meget vigtigt , som jeg kan tilbringe sjove og kærlige stunder sammen med .

Skriv endelig jeg svare på at
Kærlige hilsner Kim


Dating: Hvis du er interesseret i en date, er du velkommen til at blive medlem. Du kan oprette en dating profil, for at komme videre.

Gennem de sidste 20 år, har vi hjulpet mange singler igang med dating på nettet. Og det er rigtig mange mennesker, som i dag finder kærligheden på nettet, så hvorfor ikke give kærligheden en chance?

Måske også du kan opleve nye og spændende ting, finde en kæreste eller bare møde nye mennesker. Der er mange muligheder, og det er kun fantasien, som sætter grænser.

Det er gratis og uforpligtende at oprette en dating profil, og du kan slette den igen lige når det passer dig: Prøv seriøs dating når det er bedst.

Har du brug for en personlig mailkonto?

Hvis du ønsker en ny (eller mere privat) email-adresse, som du kan bruge kun til dating, kan du eksempelvis oprette en mailkonto på Mail-Online.dk.

Så er du klar, hvis du på et tidspunkt bliver parat til en mere personlig dialog med et eller flere dating-medlemmer. Dette kræver dog at du har en profil på VIPdaters.dk, og at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Brug Mail-Online til at sende e-mails til Kim fra Otterup

Sponsorerede links:

Chat
chat-online.dk - skal du finde en ny ven eller kæreste? Stort chat-forum.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Træt af at være Single?
datingchat.dk - forum til danske chat- og datingprofiler. Find en sød kæreste.

Sponsorerede links: