Er du, som jeg, aktiv og interesseret i golf og andre sportsgrene. Skulle du savne en at l ... dating Joadma, single Kvinde fra Hovedstaden.
Er du, som jeg, aktiv og interesseret i golf og andre sportsgrene. Skulle du savne en at l ... dating Joadma, single Kvinde fra Hovedstaden.

Dating Joadma, 67 år

Joadma er fra Charlottenlund

Er du, som jeg, aktiv og interesseret i golf og andre sportsgrene. Skulle du savne en at lave mad sammen med. Er super god til at se andres behov. Behandler alle lige, er du en mand jeg har lyst til at møde.
Rejser gerne. Går i teater. Ser en god film. Læser en del bøger.
ER ABSOLUT IKKE-RYGER. Gerne over ,5 cm.
Drikker gerne et glas vin til særlige lejligheder.


Dating: Hvis du er interesseret i en date, er du velkommen til at blive medlem. Du kan oprette en dating profil, for at komme videre.

Gennem de sidste 20 år, har vi hjulpet mange singler igang med dating på nettet. Og det er rigtig mange mennesker, som i dag finder kærligheden på nettet, så hvorfor ikke give kærligheden en chance?

Måske også du kan opleve nye og spændende ting, finde en kæreste eller bare møde nye mennesker. Der er mange muligheder, og det er kun fantasien, som sætter grænser.

Det er gratis og uforpligtende at oprette en dating profil, og du kan slette den igen lige når det passer dig: Prøv seriøs dating når det er bedst.

Har du brug for en personlig mailkonto?

Hvis du ønsker en ny (eller mere privat) email-adresse, som du kan bruge kun til dating, kan du eksempelvis oprette en mailkonto på Mail-Online.dk.

Så er du klar, hvis du på et tidspunkt bliver parat til en mere personlig dialog med et eller flere dating-medlemmer. Dette kræver dog at du har en profil på VIPdaters.dk, og at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Brug Mail-Online til at sende e-mails til Joadma fra Charlottenlund

Sponsorerede links:

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Kontaktannoncer
kontakt-online.dk - stort overblik over danske kontaktannoncer.

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Chat
chat-online.dk - skal du finde en ny ven eller kæreste? Stort chat-forum.

Sponsorerede links: