Hej, jeg kommer fra Ballerup. Jeg vil gerne mødes med søde kvinder til hygge, lave sjove t ... dating Fregatten06, single Mand fra Hovedstaden.
Hej, jeg kommer fra Ballerup. Jeg vil gerne mødes med søde kvinder til hygge, lave sjove t ... dating Fregatten06, single Mand fra Hovedstaden.

Dating Fregatten06, 51 år

Fregatten06 er fra Ballerup

Hej, jeg kommer fra Ballerup. Jeg vil gerne mødes med søde kvinder til hygge, lave sjove ting, gå i biffen eller spise ude eller bare køre en tur og se hvad vi så finder på. Jeg vil helst mødes og se om det går da jeg ikke er så meget til skriveri. Du er velkommen til at sende mig en besked, eller tilføje mig som ven.


Dating: Hvis du er interesseret i en date, er du velkommen til at blive medlem. Du kan oprette en dating profil, for at komme videre.

Gennem de sidste 20 år, har vi hjulpet mange singler igang med dating på nettet. Og det er rigtig mange mennesker, som i dag finder kærligheden på nettet, så hvorfor ikke give kærligheden en chance?

Måske også du kan opleve nye og spændende ting, finde en kæreste eller bare møde nye mennesker. Der er mange muligheder, og det er kun fantasien, som sætter grænser.

Det er gratis og uforpligtende at oprette en dating profil, og du kan slette den igen lige når det passer dig: Prøv seriøs dating når det er bedst.

Har du brug for en personlig mailkonto?

Hvis du ønsker en ny (eller mere privat) email-adresse, som du kan bruge kun til dating, kan du eksempelvis oprette en mailkonto på Mail-Online.dk.

Så er du klar, hvis du på et tidspunkt bliver parat til en mere personlig dialog med et eller flere dating-medlemmer. Dette kræver dog at du har en profil på VIPdaters.dk, og at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Brug Mail-Online til at sende e-mails til Fregatten06 fra Ballerup

Sponsorerede links:

Chat
chat-online.dk - skal du finde en ny ven eller kæreste? Stort chat-forum.

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Sponsorerede links: