Hej, jeg er en ret almindelig, tidligere stolt familieforsørger, der, efter sygdom i `13 d ... dating Dan, single Mand fra Midtjylland.
Hej, jeg er en ret almindelig, tidligere stolt familieforsørger, der, efter sygdom i `13 d ... dating Dan, single Mand fra Midtjylland.

Dating Dan, 55 år

Dan er fra Aarhus V

Hej, jeg er en ret almindelig, tidligere stolt familieforsørger, der, efter sygdom i `13 desværre har mistet evnen til, at kunne gå. GO`til, at lytte. Taknemmelig over de gode gode ting, der, som single og værende 55 år, stadig kommer forbi min vej. Ydmyg overfor selve livet, da jeg ved, hvor skrøbeligt, det kan være, og det rigtig gode kan slå en kolbøtte og ændre alt! Jeg er trofast, barnlig, og har legebarnet intakt, lige under huden.Lige til, og ser lyst og positivt på livet- det bli`r jo lissom IKK`genudsendt.Dan


Dating: Hvis du er interesseret i en date, er du velkommen til at blive medlem. Du kan oprette en dating profil, for at komme videre.

Gennem de sidste 20 år, har vi hjulpet mange singler igang med dating på nettet. Og det er rigtig mange mennesker, som i dag finder kærligheden på nettet, så hvorfor ikke give kærligheden en chance?

Måske også du kan opleve nye og spændende ting, finde en kæreste eller bare møde nye mennesker. Der er mange muligheder, og det er kun fantasien, som sætter grænser.

Det er gratis og uforpligtende at oprette en dating profil, og du kan slette den igen lige når det passer dig: Prøv seriøs dating når det er bedst.

Har du brug for en personlig mailkonto?

Hvis du ønsker en ny (eller mere privat) email-adresse, som du kan bruge kun til dating, kan du eksempelvis oprette en mailkonto på Mail-Online.dk.

Så er du klar, hvis du på et tidspunkt bliver parat til en mere personlig dialog med et eller flere dating-medlemmer. Dette kræver dog at du har en profil på VIPdaters.dk, og at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Brug Mail-Online til at sende e-mails til Dan fra Aarhus V

Sponsorerede links:

Kontaktannoncer
kontakt-online.dk - stort overblik over danske kontaktannoncer.

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Netdating
datingnet.dk - er du på markedet for en date, så prøv dating på nettet.

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Sponsorerede links: