Hej søger en søde kæreste som kan lige god humør og gas til tider men frem for alt respekt ... dating Bhumle, single Mand fra Syddanmark.
Hej søger en søde kæreste som kan lige god humør og gas til tider men frem for alt respekt ... dating Bhumle, single Mand fra Syddanmark.

Dating Bhumle, 34 år

Bhumle er fra Tommerup

Hej søger en søde kæreste som kan lige god humør og gas til tider men frem for alt respekterer mig på godt og ondt

Mig selv er , ung mand som til hverdag arbejder jeg som bruger og chauffør på et beskæftigelse center og er førtidspensionist begrund jeg har en diagnose som hedder skizofreni

Og ellers er jeg stille og roligt gut som har begge ben på jorden ??


Dating: Hvis du er interesseret i en date, er du velkommen til at blive medlem. Du kan oprette en dating profil, for at komme videre.

Gennem de sidste 20 år, har vi hjulpet mange singler igang med dating på nettet. Og det er rigtig mange mennesker, som i dag finder kærligheden på nettet, så hvorfor ikke give kærligheden en chance?

Måske også du kan opleve nye og spændende ting, finde en kæreste eller bare møde nye mennesker. Der er mange muligheder, og det er kun fantasien, som sætter grænser.

Det er gratis og uforpligtende at oprette en dating profil, og du kan slette den igen lige når det passer dig: Prøv seriøs dating når det er bedst.

Har du brug for en personlig mailkonto?

Hvis du ønsker en ny (eller mere privat) email-adresse, som du kan bruge kun til dating, kan du eksempelvis oprette en mailkonto på Mail-Online.dk.

Så er du klar, hvis du på et tidspunkt bliver parat til en mere personlig dialog med et eller flere dating-medlemmer. Dette kræver dog at du har en profil på VIPdaters.dk, og at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Brug Mail-Online til at sende e-mails til Bhumle fra Tommerup

Sponsorerede links:

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Træt af at være Single?
datingchat.dk - forum til danske chat- og datingprofiler. Find en sød kæreste.

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Kontaktannoncer
kontakt-online.dk - stort overblik over danske kontaktannoncer.

Sponsorerede links: