Jeg søger en person der er positiv??ser det bedste i livet selv om der også er bakker man  ... dating Annkarina, single Kvinde fra Sjælland.
Jeg søger en person der er positiv??ser det bedste i livet selv om der også er bakker man  ... dating Annkarina, single Kvinde fra Sjælland.

Dating Annkarina, 68 år

Annkarina er fra Kirke Hyllinge

Jeg søger en person der er positiv??ser det bedste i livet selv om der også er bakker man skal op af.Holder meget af dyr,børn familieliv.??
Kan lide at rejse, er vild med vand og skov og natur.??
Er glad for god mad og vin med måde.??
Er folkepensionist og jeg nyder det.??
Er meget glad for at danse og holder meget af klassisk musik
Er romantiker og holder af erotikkens glæder


Dating: Hvis du er interesseret i en date, er du velkommen til at blive medlem. Du kan oprette en dating profil, for at komme videre.

Gennem de sidste 20 år, har vi hjulpet mange singler igang med dating på nettet. Og det er rigtig mange mennesker, som i dag finder kærligheden på nettet, så hvorfor ikke give kærligheden en chance?

Måske også du kan opleve nye og spændende ting, finde en kæreste eller bare møde nye mennesker. Der er mange muligheder, og det er kun fantasien, som sætter grænser.

Det er gratis og uforpligtende at oprette en dating profil, og du kan slette den igen lige når det passer dig: Prøv seriøs dating når det er bedst.

Har du brug for en personlig mailkonto?

Hvis du ønsker en ny (eller mere privat) email-adresse, som du kan bruge kun til dating, kan du eksempelvis oprette en mailkonto på Mail-Online.dk.

Så er du klar, hvis du på et tidspunkt bliver parat til en mere personlig dialog med et eller flere dating-medlemmer. Dette kræver dog at du har en profil på VIPdaters.dk, og at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Brug Mail-Online til at sende e-mails til Annkarina fra Kirke Hyllinge

Sponsorerede links:

Kontaktannoncer
kontakt-online.dk - stort overblik over danske kontaktannoncer.

Netdating
datingnet.dk - er du på markedet for en date, så prøv dating på nettet.

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Sponsorerede links: