Du skal være medlem, før du kan se og skrive til andre medlemmer.

For alle aldersgrupper: På DatingTid er der rimelig stor spredning over både alder og køn. Det forøger dine chancher for at møde en som lever op til de forventninger, du måtte have til din kommende partner.

Succes på nettet: Datingtid hjælper dig med at finde kærligheden. Netdating er forlængst blevet normalt og helt stuerent, og i dag har mere end hver tredje dansker har mødt en partner på nettet.

Vent på den rigtige: Giv dig god til at at lære DatingTid at kende. Du kan frit søge blandt vores medlemmer, som har samme mål som dig. Tag gerne kontakt med dem, som er det potentielle perfekte match for dig.

Opret en gratis profil, så har du taget første skridt.

Brug for en mere privat emailkonto?

Hvis du ikke har lyst til at udlevere din "offentlige" emailadresse, når du skal til at skrive med potentielle dates, kan du oprette en mail-konto den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er du klar og parat, når du skal udveksle mails med ham eller hende, du vil på en date med. Du skal have en profil på DatingTid, for at kunne skrive til medlemmerne, og så kræver det selvfølgelig at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Opret en mailkonto, så er den til brug når du vil i kontakt med Christoffer